Planerade kullar

VALPAR PLANERAS

HÖST 2023

efter

Gold'n Licious Lilla Madick

"Bodil"

SE50693/2019

Livsglädjens Kraftfulle Aslan

SE20464/2019

Valparna föddes den 30/9


Vi förväntar oss exteriört rastypiska individer med måttlig till hög arbetslust passande den aktiva familjen som önskar ha en kompis till tävling/träning i tillägg till en annars aktiv vardag.  


Om en valp från Bodil och Aslan låter som något för er, fyll i formuläret längre ned på sidan, så hör vi av oss och berättar mer.

Preliminärt index

ED: 101     HD: 110


Inavelsgrad: 3,9%

Gold'n Licious Lilla Madick

HD: grad A          ED: ua (0)          Öga: UA


Bodil är resultatet av min första kull som föddes 2019 där jag även sparade kullsyster Svea. Bodil är en fantastiskt vacker, okomplicerad och social tik som glatt följer sin familj på allt vad livet bjuder. En allas bästa vän.


Bodil har provat på Nosework med sin fodermamma, Tove och har där godkänt doftprov 1.


Hon är funktionsbeskriven (FBR) och har excellent från öppnklass officiell utställning.

IMG_1172
328569772_853420719081859_6048542069648810971_n
IMG_2995

Livsglädjens Kraftfulle Aslan

Aslan och Linnéa på utställning
Aslan på båt
Aslan i vitsippeskogen
Aslan
Aslan på en sten

HD: grad A          ED: ua (0)          Öga: UA


Aslan är en glad och social kille med ett härligt driv och hög arbetslust. Han har nyss blivit Svensk Viltspårschampion, älskar att spåra i skogen och ger sig inte förrän han klarat uppgiften. Han har ett good från nationell utställning och har genomfört både Mentalbeskrivning (MH) och Funktionsbeskrivning Retriever (FBR) med fina resultat.


Han visar på en fin markeringsförmåga vid apportering av dummies och har inga problem med att arbeta i vatten. 


Aslan har två valpkullar sedan tidigare, båda födda under 2022. Individerna ur dessa kullar är nu dryga året och visar på goda egenskaper, de röntgenresultat som hunnit trilla in ser bra ut. Vidare är även Aslan kullbror med Tora som fick sin första kull under våren 2023 hos oss på Gold'n Licious, där har vi kvar Explosive Ember som vi tror mycket på.

INTRESSEANMÄLAN


Om du är intresserad av en valp efter Bodil och Aslan så ber vi dig att fylla i formuläret nedan. I meddelande-rutan så vill vi gärna att du skriver lite om dig. Berätta gärna om hur du bor, hur du arbetar, om du har några särskilda ambitioner med din framtida Golden Retriever. Har du haft en Golden eller annan apporterande fågelhund tidigare så får du gärna berätta vad ni gjorde tillsammans och vad du har för förväntningar på en kommande golden i familjen.