Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

D-kullen är här


Natten till den 30:e september födde Bodil 6 valpar varav en ängelpojke. Resterande 4 gossar och en tik känns alla stabila och välmående.


Nu vilar gänget ut och vi med. Återkopplar till valpköpare så snart vi orkar.

2023-09-30

---

Positivt ultraljud på Bodil


28 dygn efter parningen lät vi ta ett ultraljud på Bodil för att se så att våra aningar om att det fanns valpar i magen stämde, och det gjorde det! Runt den 29:e september håller vi tummarna för att det kommer ett härligt gäng.

2023-08-25

---

Lyckad parning


Idag fredag den 28:e juli blev det en lyckad parning mellan Bodil och Aslan. En bra känsla med hundarna och fint värde på progesterontestet gör att vi känner oss hoppfulla med att det kan bli små liv om ca. 63 dygn.


Tryck här för att läsa mer och anmäla instresse.

2023-07-28

---

Valpar i höst!


Nu har Bodil börjat löpa och vi planerar för valpar i slutet av september/början av oktober med leverans i slutet av november om allt går som det ska. Tryck här för att läsa mer och anmäla instresse.

2023-07-17

---

Club Show med show


Lördagen den 13:e maj spenderades i Skövde där Goldenklubben

Skaraborg/Älvsborg arrangerade årets Club Show. Vi åkte dit med Bodil (Gold'n Licious Lilla Madick) som kammade hem ett Excellent med fin kritik från Suzi Golden som var dagens domare från England.


Tack familjen Amnehagen för att ni tar hand om Bodil på ett så fint sätt.

2023-05-13

---

Ny flockmedlem


Hon har varit med oss sedan födseln men nu när samtliga valpar i Chilikullen flyttat hem till sina nya familjer så känns det som att hon är 'vår' på riktigt. Välkommen till flocken Gold'n Licious Explosive Ember, eller som vi kommer att kalla henne, Siv.


2023-04-22

---

Excellent till Svea!


Idag var vi till Forshaga för utställning i SSRK Värmlands regi. Gold'n Licious Salia Amalia och Lilla Madick från Astrid-kullen ställdes ut i Öppenklass och Svea (Salia Amalia) fick ett fin-fint Excellent och syster Bodil (Lilla Madick) var för dagen något högt i hull och fick därför nöja sig med ett Very good.

2023-04-15

---

C-kullen är här!


Natten till den 18:e februari mellan kl. 23-03 födde Tora 10 stycken små. Skaran minskades dock till 7 då 3 av dem tyvärr inte klarade fördseln trots idogna försök.


(5 hanar + 2 tikar) ligger nu förnöjt snuttande i valplådan. Tora är en helt fantastisk mamma och sköter de små som om hon aldrig gjort annat. Vi kommer att höra av oss till er som anmält intresse av en valp från denna kull inom de närmsta dagarna.

2023-02-18

---

TORA ÄR PARAD


Igår besökte vi Silas för ett första parningsförsök. Det blev en härlig lekstund där båda visade tycke för varandra men ingen parning denna gång. Idag var vi åter på besök och denna gången resulterade det hela i en fin, fin hängning. Nu håller vi alla tummar och tassar att Tora blivit dräktig och i så fall förväntar vi oss valpar omkring den 18:e februari.


Om du är intresserad av en valp från denna kull men ännu inte anmält intresse så finns fortfarande chansen. Skicka ett meddelande till oss via denna sidan så hör vi av oss.

2022-12-17

---

TORA HAR BÖRJAT LÖPA


Idag började Tora att löpa. Nu blir det att vänta ytterligare några dagar och sedan en träff med Silas. Om allt går som det ska så blir det förhoppningsvis valpar i februari med leverans i april 2023.

2022-12-02

---

VALPAR VÄNTAS


Vi planerar att para Livsglädjens Kraftfulla Tora med Doubleuse Marlon Brandonvid nästa löp. Leverans beräknas till ca. mars 2023.


För mer information och för att lämna intresseanmälan, läs här.

2022-11-14